SALZBURG

Dimecres dia 27 de Març visitarem la ciutat de Salzburg, una de les ciutats més poblades de Austria. És la quarta ciutat d'Àustria i la capital del land homònim, Salzburg. Coneguda internacionalment pel magnífic casc històric que s'ha mantingut al llarg dels segles i que des de 1997 és protegit per la UNESCO. La ciutat també es coneguda per ser el bressol de Mozart i la seu del famós festival de Salzburg que se celebra anualment.

Altstadt

Anirem a visitar el Altstadt. El casc antic de Salzburg es divideix en dues parts separades de la Ciutat Salzach Salzburg, la part oest del riu Salzach, que constitueix la part més antiga de la ciutat, i la vella dreta del riu Salzach.

L'esquerra al poble del vell oest està envoltat de muntanyes i dels monjos al sud del turó del castell i Nonnberg. Al nord una vegada que el Mülln ofereix amb l'edat Mülln suburbana major seguretat estratègica. D'aquesta manera, protegit per tres costats per muntanyes, el que va deixar la ciutat a l'est pel riu Salzach és limitat. La part més meridional de l'esquerra al voltant de la ciutat antiga es coneix comunament com Kaigasse moll del districte.  





Neustadt

Anirem a visitar la ciutat de Neustadt és una ciutat austríaca situada en l'estat federal de Baixa Àustria. Amb una població de 40.230 és la segona ciutat més habitada de l'estat de Baixa Àustria i la decimoprimera del país.



Fortalesa d'Hohensalzburg


Visitarem la Fortalesa d'Hohensalzburg, monument característic de la ciutat de Salzburg, és la més gran i millor conservada a Europa. La construcció va ser començada en 1077.




Casa de Mozart

Finalment anirem a visitar el carrer Domgasse nº 5 es troba l'únic habitatge a Viena de Mozart que encara es conserva, de la dotzena que va tenir. A la Casa de Mozart resideix el compositor de 1784 a 1787.





Comments