Itinerari


Itinerari viatge 2012


Deixem aquí el mapa amb l'itinerari del viatge que realitzarem perquè si en cap moment teniu qualsevol dubte del nostre recorregut tingueu aquí una respota fiable.
Les ciutats marcades al mapa són (de dreta a esquerra)  Zurich,Innsburk,Salzburg,Viena,Brno i Cracòvia.

---------------------------------------------------

Divendres16. Sortirem de l'aeroport del Prat a les 6:30h del matí i volarem 1350 km fins arribar a la ciutat austríaca de Viena, allà esperarem a l'aeroport a que surti el nostre següent avió que ens conduirà fins a Cracòvia fent un recorregut de 332 km, en total 1682 km en un sol dia.

Dissabte 17. Ja el dia anterior haurem visitat els centres més rellevants de la segona ciutat més important de Polònia, així aquest dia el dedicarem a visitar el camp d'extermini d'Auschwitz que es troba a 70 km a l'oest de Cracòvia. Després sortirem cap a Wieliczka (15 km al sur-est de Cracòvia).

Diumenge 18. Ens traslladarem des de la ciutat polonesa fins a Brno (República Txeca) separada per carretera a uns 337 km, després de fer unes visites de rigor continuarem el viatge cap a Viena, encara queden 133 km per recórrer.

Dilluns 19 i dimarts 20. Passarem tots dos dies a la ciutat de Viena visitant llocs emblemàtics i centres culturals sense fer cap tipus de trasllat.

Dimecres 21 . Després d'esmorzar sortirem cap a la ciutat de Salzburg separada de la capital austríaca per 300 km en carretera, farem una petita parada al monestir benedictí de Melk.

Dijous 22 . Deixem Salzsburg i partim cap a la ciutat de Innsbruck per continuar el nostre trajecte i així  farem 160 km en autocar.

Divendres 23 . Sortir d'Innsbruck cap a la ciutat de Zurich separada per 239 km i allà agafem l'avió que ens retorna a Barcelona, volant uns 1047 km.Victoria Sampedro.

Comments