Viena

Durant el nostre viatge, visitarem Viena, la capital d'Àustria. Està situada a l'est del país, prop de la frontera amb Eslovàquia i als marges del riu Danubi. Viena té una llarga història, ja que és una de les capitals més antigues d'Europa i és un dels principals centres culturals mundials. 

Tindrem el plaer de gaudir plenament de la ciutat durant dos dies. Ens allotjarem a l'hotel Lenas Donau, que gaudeix d'una ubicació tranquil·la al passeig de l'antic Danubi, a només 5 minuts del metre. 
El primer d'aquests dies a Viena serà el dilluns 19 de març, on una vegada esmorzem, veurem les vistes panoràmiques de la ciutat, pasant pel Palau de Schonbrunn, l' antiga residència d'estiu de la família imperial dels Habsburg, que constitueix un dels millors exemples del rococó austríac. El Palau que consta de diversos jardins, estàtues i nombroses fonts, és una de les grans atraccions de Viena. Conegut per les pel·lícules de Sissi, rep uns 7 milions de visites a l'any, on els turistes coneixen com va ser la vida de l'Imperi Austrohungar.


Després de sopar visitarem els boscos de Viena, aproximadament a 1 hora de la ciutat, on es podrà admirar el paisatge i la gran diversitat de pobles amagats entre muntanyes, rius i llacs. Posteriorment el nostre últim destí del dia serà el Prater, un parc d'atraccions situat al distrit de Leopoldstadt, que sens dubte simbolitza un lloc de somnis nostàlgics per a molts. Aquest indret verd comta amb la presència de la Noria, un dels emblemes més importants de Viena, més de 250 atraccions de tot tipus, un planetari, el Prater Museum, un ferrocarril...
El dimarts, 20 de març, visitarem ben d'hora el Palau Hofburg, l'antic Palau Imperial de Viena, el primer edifici de la capital i el més gran. Va ser la residència de la reialesa austríaca i actualment la del president de la República. Situat a la part antiga de la ciutat, és un dels llocs més visitats i alberga el museu de Sissi, els grans salons imperials, decorats amb magnífiques obres pictòriques i els tressors de la dinastia, els quals inclouen les joies de les corones i les insignies.  Exteriorment es tracta d'un dels edificis més impressionants per la seva façana, la cúpula daurada i els rics adornaments en ferro de la porta i les finestres.


Per la tarda, els alumnes disposarem de temps lliura per veure el centre de la ciutat i a continuació, poder gaudir  d'un dels espectacles més vists i coneguts del món, el musical Cats. Aquest clàssic ja llegendari ha despertat l'entusiasme de més de 65 milions d'espectadors de tot el món des que es va estrenar a Londres l'any 1981. A Viena es va mantenir durant 7 anys de forma ininterrompuda i ara torna per entusiasmar el públic una altra vegada. Podrem gaudir de l'escenificació original londinenca en llengua alemanya. Esperem que ens sigui fàcil d'entendre! 

Vídeo de YouTube


Natàlia
Comments